DAH BACE, SENYAP :)

Wednesday, December 8, 2010

KEM PLKN PELANGI HILL RESORT. damn,

oh! saya nak cakap jugakkkk. SAYA PUNYA PLKN DEKAT KUALA KUBU BHARU, BAHARU, BARU.ahh sama lah tu. KEM PELANGI HILL blabla tak ingat. tak amek tau. cehhh poyo lah sekarang puas2. sampai masa nak naik bas menangis. gila. okay dah, sape2 ade kenalan termasuk boyfren yang sama kem dengan saya, tolong beritahu. bagi nombor telefon ehehehe. tak, ini main2. boyfren tu kalau rasa dah sampai masa dibuang jauh2, contact saya. haha ini pun main2. hadoi. okay lah nah nama kem yang betol betol punya. senang orang bukak google kan teeheee. saya sanggup bersusah payah bukak website JLKN tu semata2 nak memudahkan google tau tak arrghh. nightmare. ok nah and bye.

NAMA KEM : KEM PLKN PELANGI HILL RESORT, MUKIM KERLING KKB
ALAMAT KEM : LOT 1675, JALAN KOLAM AIR PANAS, TAMAN LEMBAH DAMAI

BANDAR KEM : KUALA KUBU BHARU
NEGERI KEM : SELANGOR



stop smiling. okay bye lagi sekali

1 comment:

  1. kuala kubu weh kuala kubu ! nak ikot, ada tapir

    ReplyDelete