DAH BACE, SENYAP :)

Wednesday, December 15, 2010

lepas lesen Lelaki, lesen Perempuan :)





i'm ready i'm ready i'm ready *picit* . Kursus KPP 5 jam saya sudah habis! at last! sumpah rasa macam dua hari dalam bilik tu (aimi, tak baik menipu guna sumpah). err lama okay dalam bilik tu, dah la sejuk, lapar, takda kawan pulak tuh. luckily, LUCKILY, ade budak hehe handsome duduk depan saya *shy*. ahh actually i know him but i'm quite sure that he doesn't know me. or maybe he doesn't recognize me. kami pernah sekelas masa form 1 or form 2 dulu but then dia pindah sekolah. dia pulak bukan la jenis budak yang huhahuha duduk sebelah perempuan hai-sapa-nama-ade-nombor-telefon? tu. so kami tak rapat langsung plus saya takde guts nak tegur dia. WALAUPUN dia makin handsome kan teeheehee see saya tak la gatal gila babi kan. oops nanti jadi isu lisa surihani :D

oh, what's a kursus KPP? KPP stands for Kurikulum Pendidikan Pemandu if i'm not mistaken. and it took 5 hours :O muka mulut huruf 'O' ni hanya untuk adik adik yang tak tau perihal belajar memandu sahaja ye. CEYYY sumpah poyo gilaa :D sorry abang kakak yang tahu memandu, you can stop rolling your eyes now. i'm done poyo-ing :D

berbalik semula pada ayat pertama tadi, yes i'm ready to drive! i'm ready to get to the next stage of growth-adulthood! CEYYY lagi sekali. padahal plkn tak lepas lagi nih. so this weekend insyaAllah saya ambil ujian berkomputer, pray for me to get 43 points and above ya ? :)





JADILAH PEMANDU BERHEMAH, KURANGKAN KEMALANGAN JALAN RAYA, SAYANGI NYAWA ANDA DAN ORANG TERSAYANG :)

2 comments:

  1. sapa weh yang kau jumpa tu ? Btw, goodluck test :)

    ReplyDelete
  2. ey exam belum dah excited nak L ha ? :P

    ReplyDelete