DAH BACE, SENYAP :)

Thursday, June 10, 2010

holiday #6 started with a blog

ini today sgtlah tak lain dri yg lain. terasa mcm makin naik 2 kg sebab aktiviti makan selang 10 minit yg sgt amat giat djalankan. bgun pagi, onlineee dari pkul 7+ smpai 9+ sbb nk update blog. rindu lah dekat mr blog darling nihh.
pkul 10 lbih sikit baru mndi, eheheh, pastu turun dgn harapan dpt sarapan knyg2. kecewa. bila turun, tgok xde sarapan. oh come onnn di pagi cuti nih boleh pulak xde sarapan. tak boleh diterimaaa. adi pulak dah bunyik "hooi nk sarapan ape niiii". pnat laah org bgi hint suro die goreng ape2 tpi die dok diam -.-
didorong oleh sikap baik hati saya yg tidak terkata ni, saya pun volunteer tanpa bayaran nak gorengkan fries and ayam. spe ckp saye ank dara tak reti masak? hah hah?
ni nk mengrekomen nih. korg pegi supermarket, beli AYAMAS DRUMMET PEDAS, plastik die kaler merah. okay name tu yg seakan2 lahh. tu main agak2 je nme. orait2? sbb ape, sbb ayam tu mmuah marvelous!

tgahari, mkn lagiiiii. bile boring je mkn. bile boring je pegi dapor. bile boring je bukak fridge. sbb tu saya kurus !:D oh and tadi sambung lagi lesson gitar dgn adi. igt dah boleh dah jadi lagu, rupe2nye strumming salah. sorry bang, adikmu yg comel nih lmbt pick up. die kate die x pnah aja org maen gitar smpai mcm tu skali. 'tong teng tong teng' 'teng dong teng dong' smue klua. HAHA, i know im damn good, kan bang? :D

petang, mkn lagiii.... join umi mkn kat dapor. dapor tu mmg port best lah bila serangan boring melanda. ehem ehem saya ade perot. perot saya besar. :)

mlm, tgok garfield:) haa hari ni fon tersgt senyap mnambahkan lagi kesepian di hati. kenape semue org tak text lgsung hari ni?! whats wrong, my people?? hesh. but then tibe2 ade nombor x knal miscall mlm2. org miscll lah blek kan n tnye ni spe. lpstu die suro cll die klau nk tau die tu spe. eh hello saye sgt xde mse nak layan org2 mcm ni ye. pastu die kate nk bkenalan. TAK BERMINAT. bile saya mcm mls nk layan die, die pun bagi msg ckp die da tau nme saye n saya dok mne.
pstu die ckplah, "aimi kan.." "ni rsenye dkat ****, kwsn epartmen (dah la eja apartmen pun salah -.- ), msjid ****"
watdeshit mane die tau doh! ok sgtlah harap ni someone yg mmg saya knal, sje nk ngade2. ee scary doh klau tbe2 org x knal text, pstu btau name n kita dok mne. hishh. some people haa..~

see! sgt boring cuti ni kan. nk brcerita pun kurg level excited tu. piqah, tasha, hows your holidays? :)

3 comments:

  1. weh sama weh. time cuti dapur je lah tmpat nyaa. hmm
    eh weh entah2 fikri yg kacau ke en , sbb die tuka nmber . hmm

    ReplyDelete
  2. oO aku un naik 2 kg dah ni T-T
    makan-non-stop ahaha

    ReplyDelete